PONDELOK
PONDELOK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Vyprážané kuracie stehno v panko strúhanke s cesnakovým dipom, zemiaková kaša (1,3,7) 240g/220g
-
MENU 2: Marinovaný bravčový steak s chorizo salámou a plesnivcom, dusená ryža, kyslá uhorka (7,9) 130g/220g
-
MENU 3: Kelový prívarok s pečenou klobásou a volským okom, varené zemiaky (1,3,7,9) 200g/150g/1ks/200g
-
MENU 4: Penne v smotanovo-syrovej omáčke s brokolicou, grilovanou panenkou a tvrdým syrom (1,3,7) 300g/120g
-
MENU 5: Vyprážané rezníky z bravčovej panenky v panko strúhanke, šťuchané zemiaky s maslom, chilli majonéza (1,3,7) 180g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Rascová polievka s vajíčkom a mrveničkou, čerstvý chlieb (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(1,3,7) 150g -
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(7) 120g -
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
(1,3,7) 120g -
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
(1,3,7) 400g
UTOROK
UTOROK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kurací rezeň v parmezánovom cestíčku, zemiakovo-mrkvové pyré s jarnou cibuľkou, miešaný šalát (1,3,7) 150g/220g
-
MENU 2: Bravčový závitok so sušenými slivkami, slivkovou omáčkou, 1/2 dusená ryža, 1/2 hranolky (7,9) 150g/220g
-
MENU 3: Grilovaná krkovička so slaninou a restovanou cibuľou, pečené baby zemiaky s rascou, horčicová majonéza (7,9,10) 170g/180g
-
MENU 4: Bryndzové halušky s vypečenou slaninou, klobásou a postrúhaným oštiepkom (1,3,7) 400g
-
MENU 5: Vyprážané rezníky z bravčovej panenky v panko strúhanke, šťuchané zemiaky s maslom, chilli majonéza (1,3,7) 180g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Fazuľový strapkáč s údeným mäsom, zemiakmi a čerstvým chlebom (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
STREDA
STREDA
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kuracie na spôsob "ázie" so zeleninou, jazmínová ryža s vajcom (2,3,4,6,8,9,13) 150g/220g
-
MENU 2: Bravčový černohorský rezeň s postrúhaným syrom, zemiaková kaša, kyslá uhorka (1,3,7) 150g/220g
-
MENU 3: Jemne pikantný hovädzí perkelt, domáce prílohové halušky (1,3,9) 130g/220g
-
MENU 4: Lasagne bolognese zapečené s čerstvými paradajkami a syrom mozzarella (1,3,7,9,11) 380g
-
MENU 5: Vyprážané rezníky z bravčovej panenky v panko strúhanke, šťuchané zemiaky s maslom, chilli majonéza (1,3,7) 180g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Karfiolový krém so smotanou a domácimi krutónmi (7,9) 0,3L (1,3 - krutóny)
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
ŠTVRTOK
ŠTVRTOK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kurací filet zapečený proscuittom a camembertom, dusená ryža, cvikla (7,9) 150g/220g
-
MENU 2: Detvianska nátura (bravčové karé na rezance s hráškom a postrúhaným syrom), dusená tarhoňa, kyslá uhorka (1,3,7,9,10) 150g/220g
-
MENU 3: Bravčová živánska na špajdli (krkovička,slanina,cibuľa), pečené zemiaky s cibuľou (9) 150g/200g
-
MENU 4: Šošovicový prívarok s volským okom (2ks) a slaninou, varené zemiaky s maslom a pažítkou (3,7,9) 200g/200g
-
MENU 5: Vyprážané rezníky z bravčovej panenky v panko strúhanke, šťuchané zemiaky s maslom, chilli majonéza (1,3,7) 180g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Kelová polievka s klobásou, zemiakmi a čerstvým chlebom (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
PIATOK
PIATOK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kurací stroganoff (pretlak,slanina,kyslé uhorky,šampiňóny,koňak, smotana), dusená ryža, maslová kukurica (7,9,11) 150g/220g
-
MENU 2: Bravčové filety (karé) na lesných hríboch, dusená tarhoňa, kyslá uhorka (3,7,9) 150g/220g
-
MENU 3: Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky s maslom, domáca tatárska omáčka (1,3,7,10) 150g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Fazuľová na kyslo z bielej fazule so zemiakmi a čerstvým chlebom (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
Stála ponuka
Stála ponuka
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Podľa dennej ponuky
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3,7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(1,3,7) 150g -
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(7) 120g -
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
(1,3,7) 120g -
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
(1,3,7) 400g