PONDELOK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Zapekaný kurací filet CAPRESE (bazalka,paradajka,mozzarella), 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (7,9) 130g/200g
-
MENU 2: Bravčový černohorský rezeň s postrúhaným syrom, zemiaková kaša, domáca tatárska omáčka (1,3,7,10) 130g/220g
-
MENU 3: Zapekané francúzske zemiaky s jemne pikantnou klobásou, kyslá uhorka (3,7) 350g
-
MENU 4: Zemiaky na kyslo s domácimi mäsovými guľkami a volským okom, chlieb (1,3,7,9) 220g/160g
-
MENU 5: Rezníky z bravčovej panenky v panko strúhanke, pučené zemiaky s restovanou cibuľkou a slaninou, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 180g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Hrášková polievka s mladou mrkvou a mrveničkou (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(1,3,7) 150g -
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(7) 120g -
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
(1,3,7) 120g -
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
(1,3,7) 400g
UTOROK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kurací špíz s klobásou, slaninou, farebnou paprikou a cibuľou, dusená ryža, kapustový šalát (9) 130g/220g
-
MENU 2: Vyprážané rezníky (kurací,bravčový), pučené zemiaky s jarnou cibuľkou, cvikla (1,3,7) 130g/220g
-
MENU 3: Pečená krkovička na cesnaku, dusená kyslá kapusta, domáca varená knedľa (1,3,7) 150g/150g
-
MENU 4: Penne s krémovou omáčkou so šampiňónmi a tvrdým strúhaným syrom eidam (1,3,7,9) 400g
-
MENU 5: Rezníky z bravčovej panenky v panko strúhanke, pučené zemiaky s restovanou cibuľkou a slaninou, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 180g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Fazuľová na sladko so zemiakmi a klobásou, čerstvý chlieb (1,3,7,9)
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
STREDA
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kuracie rezance na ázijský spôsob so zeleninou, jazmínová ryža (2,3,6,9,11,13) 130g/220g
-
MENU 2: Vyprážaný bravčový rezeň (karé), paprikové pučené zemiaky s restovanou cibuľou, kyslá uhorka (1,3,7) 130g/220g
-
MENU 3: Hovädzie dusené s hríbovou omáčkou na kyslo, domáca varená knedľa (1,3,7,9) 120g/150g
-
MENU 4: Maslový bulgur s mletým mäsom, restovanou pestrou zeleninou a tvrdým syrom grana padano (1,3,7,9) 400g
-
MENU 5: Rezníky z bravčovej panenky v panko strúhanke, pučené zemiaky s restovanou cibuľkou a slaninou, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 180g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Guľášová polievka so zemiakmi a čerstvým chlebom (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
ŠTVRTOK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kuracie prsia (filet) na skaramelizovanej cibuli s balzamikovo-smotanovou omáčkou, jazmínová ryža, farebný zeleninový šalát (7,9) 130g/220g
-
MENU 2: Domáce mäsové fašírky s feta syrom, zemiaková kaša, domáci uhorkový šalát (1,3,7) 180g/220g
-
MENU 3: Diabolské mäsové rezančeky v zemiakovej placke, postrúhaný syr, domáci kapustový šalát (1,3,7,9,10) 350g/120g
-
MENU 4: Pečené marinované kuracie stehienka, kus-kus s pečenou cviklou a grilovanou zeleninou, tzatziky (1,3,7,9) 3ks/280g
-
MENU 5: Rezníky z bravčovej panenky v panko strúhanke, pučené zemiaky s restovanou cibuľkou a slaninou, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 180g/220g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Krémová karfiolová polievka s modrým syrom a domácimi krutónmi (7,9) 0,3L (1,3 krutóny)
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
Stála ponuka
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Podľa dennej ponuky
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3,7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(1,3,7) 150g -
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(7) 120g -
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
(1,3,7) 120g -
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
(1,3,7) 400g