PONDELOK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Morčacie prsia v šampiňónovej omáčke s brokolicou, jazmínová ryža (3,7,9) 130g/200g
-
MENU 2: Bravčový rezeň v cheddarovom cestíčku, zemiaková kaša, uhorkový šalát (1,3,7) 130g/220g
-
MENU 3: Bravčový guľáš s grilovanou paprikou a klobásou, domáce prílohové halušky (1,3,7,9,10) 130g/220g
-
MENU 4: Penne s kuracím mäsom, brokolicou a mascarpone (1,3,7) 400g
-
MENU 5: Kuracie stripsy v kukuričnej strúhanke so zemiakovými kroketami a domácim horčicovo-medovým dipom (1,3,7,10) 180g/180g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Mexická fazuľová polievka s čerstvým chlebom (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(1,3,7) 150g -
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(7) 120g -
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
(1,3,7) 120g -
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
(1,3,7) 400g
UTOROK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kurací rezeň v cornflakoch na farebnom šaláte, pučené zemiaky s maslom, sweet chilli dip (1,3,7,9,11) 130g/220g
-
MENU 2: Bravčové rezančeky v nivovej omáčke so slaninkou a volským okom, dusená ryža (3,7,9) 130g/220g
-
MENU 3: Bratislavské rizoto (tarhoňa) z bravčového stehna so zeleninou, postrúhaným syrom eidam a kyslou uhorkou (1,3,7,9) 400g
-
MENU 4: Bryndzové pirohy s vypečenou oravskou slaninou, kyslou smotanou a jarnou cibuľkou (1,3,7) 330g
-
MENU 5: Kuracie stripsy v kukuričnej strúhanke so zemiakovými kroketami a domácim horčicovo-medovým dipom (1,3,7,10) 180g/180g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Poctivá držková polievka s čerstvým chlebom (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
STREDA
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kuracie prsia v mandľovom cestíčku, zemiakovo-mrkvové pyré, paradajkový šalát (1,3,7) 130g/220g
-
MENU 2: Bravčový steak so šunkou, syrom a volským okom, dusená ryža (3,7,9) 130g/220g
-
MENU 3: Bravčovo-hlivový paprikáš (br. stehno) na smotane, varená cestovina (vretienka) (1,3,7,9) 130g/220g
-
MENU 4: Zemiakové halušky so syrokrémom, vypečenou slanininou a postrúhaným oštiepkom (1,3,7) 400g
-
MENU 5: Kuracie stripsy v kukuričnej strúhanke so zemiakovými kroketami a domácim horčicovo-medovým dipom (1,3,7,10) 180g/180g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Kapustová polievka s klobásou, údeným mäsom a zemiakmi, čerstvý chlieb (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
ŠTVRTOK
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
MENU 1: Kurací rezeň v horčicovo-cesnakovom cestíčku, americké zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7,10) 130g/180g
-
MENU 2: Bravčový filet so šunkou a volským okom na špargľovej omáčke, dusená ryža (3,7,9) 130g/220g
-
MENU 3: Krémové tortelini s anglickou slaninou, rukolou, sušenými paradajkami a syrom grana padano (1,3,7,9) 380g
-
MENU 4: Pečený encián v anglickej slanine s grilovanou cuketou a pečenými novými zemiakmi (7,9) 120g/180g
-
MENU 5: Kuracie stripsy v kukuričnej strúhanke so zemiakovými kroketami a domácim horčicovo-medovým dipom (1,3,7,10) 180g/180g
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Fazuľová na kyslo so zemiakmi, klobásou a údeným mäsom, chlieb (1,3,7,9) 0,3L
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3 pečivo) (7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
-
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
-
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
Stála ponuka
ROZVOZ JEDÁL ZAČÍNA OD 10:30
-
POLIEVKA 1 SAMOSTATNE: Podľa dennej ponuky
-
POLIEVKA 2 SAMOSTATNE: Kurací vývar so zeleninou a štvorvaječnými rezancami (1,3,9) 0,3L
-
POLIEVKA 3 SAMOSTATNE: Cesnaková so syrom, šunkou a krutónmi (1,3,7,9) 0,3L
-
STÁLA PONUKA E: Vyprážaný kurací rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(1,3,7) 150g -
STÁLA PONUKA F: Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale, kyslá uhorka (1,3,7) 150g
(7) 120g -
STÁLA PONUKA G: Vyprážaný syr (s/bez šunky, encián), domáca tatarka (1,3,7) 120g
(1,3,7) 120g -
STÁLA PONUKA H: Bryndzové halušky so slaninou a čerstvým mliekom (1,3,7) 400g
(1,3,7) 400g